Automotive Executive Search

Over ons

Executive search vanuit persoonlijke visie

Automotive Executive Search is gelieerd aan Boyden Nederland Executive Search in Amsterdam. Een leidende partij binnen de executive search, actief in ruim 40 landen. Automotive Executive Search werkt vanuit persoonlijke visie in de automotive branche. Kwaliteit staat centraal bij alles wat wij doen. Terwijl onze klanten hun nieuwe toekomst definiëren, helpen we hen nieuwe leiders te vinden.

Alain is een enthousiaste verbinder met, evenals Arjen, een gigantisch netwerk. Na zijn studies rechten en economie aan de Universiteit van Utrecht begon hij zijn carrière bij een Amerikaans telecombedrijf. Daarna bekleedde Alain verschillende commerciële functies. In 2006 kwam hij voor het eerst in aanraking met executive search, omdat hij zelf werd benaderd door een bureau. Een jaar later werd Alain managing consultant bij een werving en selectiebureau. In 2009 werd Alain partner van NMC-Nijsse International, één van de oudste executive-searchbureaus van Nederlandse origine. Sinds 2014 is Alain partner van Boyden Global Executive Search. Hij heeft al vele topfunctionarissen met succes aan internationale opdrachtgevers gekoppeld. Door deze ervaring weet hij hoe je tot een succesvolle overstap kunt komen. “Ik denk dat ik goed in staat ben om in een relatief korte tijd het DNA van een organisatie te ontdekken en aan te voelen welke kandidaten hierbij het beste passen.”

Arjen kent de automotive branche op zijn duimpje. Na de IVA studeerde hij marketing aan de West Londen College of Commerce. Aan de internationale businessschool Insead in Fontainebleau studeerde Arjen Strategic Management en Professional Leadership. Zijn carrière startte hij als marketeer bij General Motors Continental in Antwerpen. Via diverse nationale en internationale sales- en marketing functies bij Hyundai, Toyota en Volvo klom hij op tot managing director van Rover Group Nederland. Vervolgens was hij meer dan 10 jaar CEO van BMW Group Nederland en voorzitter van de RAI Vereniging. Arjen was Automotive Manager van het Jaar 2009 en werd door de jury omschreven als een “kleurrijke, gedreven en invloedrijke automan, die BMW in de afgelopen jaren heeft gemaakt tot wat het nu is.” Sinds 2010 is Arjen actief in de executive search branche. Daarnaast is hij nationaal en internationaal actief als directieadviseur, commissaris, columnist en persoonlijk coach.

Om er voor te zorgen dat de website optimaal werkt, maken we gebruik van cookies. Lees meer